GMB
Control access și detecție efracție
Control access și detecție efracție
Tradiție și Excelență în IT și Comunicații
Sistemul de alarmare antiefracţie are rolul de a preveni pătrunderea neautorizata a persoanelor în anumite spatii, prin detectarea prezentei, alarmarea opto-acustica și alarmarea silențioasă la distanta a echipajelor de intervenție. Din punct de vedere al componentei, un astfel de sistem este alcătuit din:
- Traseele de cabluri, rețeaua propriuzisa care permite transmiterea semnalelor de la senzori/detectori către centrala de detecție/efracție.
- Elemente de detecție – diferite echipamente care au rol funcțional în detectarea prezentei;
- Tastaturi de comanda – echipamente periferice cu ajutorul cărora utilizatorul poate opera sistemul
- Centrala de alarmare – echipamentul principal la care se conectează toate elementele sistemului și care gestionează întreg ansamblul
- Echipamentele de transmitere alarma (comunicatoare) – preiau de la centrala toate semnalizările și le transmite mai departe către utilizatorii predefiniti, care pot fi dispeceratul de intervenție rapida, alte persoane cu drept de acces;
- Echipamente de avertizare opto-acustice – dispozitivele cu ajutorul cărora un sistem de antiefractie semnalizează pătrunderea neautorizata cu ajutorul sunetului și/sau a luminilor de avertizare.
Sistemul de control acces este ansamblul de echipamente cu rol de protejare fizică a anumitor spatii împotrivă accesului persoanelor neautorizate, compus din:
- Centrală de control acces – primește informații de la echipamentele asimilate, decide blocarea sau deblocarea accesului în zona respectiva,memorează informațiile primite de la acestea, tine evidenta și afișează informații temporale și spațiale cu privire la acces;
- Cititor de cartelă magnetică;
- Cititor de cartela de proximitate;
- Tastatura de acces;
- Cititor de amprenta sau iris;
- Magnalock;
- Acumulator;
- Computer – în situațiile în care se alege utilizarea unui software de pontaj sau verificare a accesului;
- Software pontaj – necesar pentru realizarea pontajului orelor de munca sau pentru verificarea intrărilor/ieșirilor persoanelor care folosesc sistemul de control acces.
GMB COMPUTERS colaborează în scopul realizării acestor sisteme cu producători de prestigiu, și anume: Hikvision – https://www.hikvision.com/ro/, Commax https://www.commax.com/eng/, ZKTeco https://www.zkteco.com/en/, Paradox https://www.paradox.com/, DSC https://www.dsc.com/, Dahua https://www.dahuasecurity.com/ceen, Zyxel, Planet, CISCO.
Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.
Ai întrebări?
Contactează-ne
Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.
Telefon: +40 722 484 818
Email: comercial@gmbcomputers.ro
Cere ofertă!
GMB Computers SRL
Sediul central:
Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România
Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00
Secretariat:
Telefon: +40 241 619 222
Email: office@gmbcomputers.ro
Comercial:
Telefon: +40 341 462 244
Email: comercial@gmbcomputers.ro
Service:
Telefon: +40 722 248 333
Email: service@gmbcomputers.ro
Financiar
Email: financiar@gmbcomputers.ro
Suport Tehnic:
(Televiziune, Internet, Data Center)
Telefon: +40 722 736 875
Email: support@gmbcomputers.ro
Program: zilnic – 8:00 – 22:00
GMB Computers Cernavodă:
Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
Telefon: +40 241 235 235
Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30